Message to visitors

close

Welkom in mijn kwartierstaat! Sinds 2008 ben ik bezig geweest al mijn directe voorouders te achterhalen, vooral via bronnen op het internet, vaak met succes. Het grootste deel van de gegevens is afkomstig uit eigen opzoekingen, echter had ik het nooit kunnen doen zonder de gegevens van andere genealogen. Mijn grote dank gaat daarom uit naar Dhr. P Schepers, Dhr. E. Loos, Dhr. D Matthé, Mevr. M. Goossense, Dhr. H. Maes en vele anderen. 

Om een indruk te geven van de familie's die in dit bestand verwerkt zijn, zal ik een lijst geven van de achternamen van mijn betovergrootouders: De families Bernaards (Bergen op Zoom, Wuustwezel), Jonkers (Halsteren, Nieuw-Vossemeer, Antwerpen), Linders (Bergen op Zoom, Zuid-Limburg), Van den Boom (Bergen op Zoom, Woensdrecht), Franken (Bergen op Zoom), Withagen (Bergen op Zoom), Kerbusch (Roermond, Duitsland, Willemstad), Knoet (Bergen op Zoom, Land van Heusden en Altena, Noord-Beveland), Linders (Woensdrecht, Friesland), Huijps (Woensdrecht, Wouw), Van Dijke (Ossendrecht, Poortvliet), De Dooij (Woensdrecht, Antwerpen, Wouw), De Vos (Woensdrecht, Ossendrecht), Van den Kieboom (Halsteren),Eijzermans (Bergen op Zoom, Wouw), Nuijten (Bergen op Zoom), Musters (Bergen op Zoom).

In deze stamboom is ook de Genealogie Knoet opgenomen.


 Family Tree

Last update on 07/25/2011


Family Tree Owner

Profile picture of J.C.J. BERNAARDS (bergenopzoom)
J.C.J. BERNAARDS (bergenopzoom)


Kwartierstaat J. Bernaards

Welkom in mijn kwartierstaat! Sinds 2008 ben ik bezig geweest al mijn directe voorouders te achterhalen, vooral via bronnen op het internet, vaak met succes. 

Om een indruk te geven van de familie's die in dit bestand verwerkt zijn, zal ik een lijst geven van de achternamen van mijn betovergrootouders: De families Bernaards (Bergen op Zoom, Wuustwezel), Jonkers (Halsteren, Nieuw-Vossemeer, Antwerpen), Linders (Bergen op Zoom, Zuid-Limburg), Van den Boom (Bergen op Zoom, Woensdrecht), Franken (Bergen op Zoom), Withagen (Bergen op Zoom), Kerbusch (Roermond, Duitsland, Willemstad), Knoet (Bergen op Zoom, Land van Heusden en Altena, Noord-Beveland), Linders (Woensdrecht, Friesland), Huijps (Woensdrecht, Wouw), Van Dijke (Ossendrecht, Poortvliet), De Dooij (Woensdrecht, Antwerpen, Wouw), De Vos (Woensdrecht, Ossendrecht), Van den Kieboom (Halsteren), Eijzermans (Bergen op Zoom, Wouw), Nuijten (Bergen op Zoom), Musters (Bergen op Zoom).

In deze stamboom is ook de Genealogie Knoet opgenomen. De genealogie van mijn eigen familienaam Bernaards (Bernaerts/Bennaars) vindt u op de Geneanet-pagina Vraagteken88.

 Favorite Persons


Family Tree Root Person

Jim Cornelis Julius Bernaards

Family Tree Owner

Not defined

 Family History

 Latest News 

Loading...