• Born 1 November 1885 (Sunday)
  • Deceased

 Spouses and children

(display)

 Events


 Sources

  • Individual: Volkstelling Denemarken 1925 - MyHeritage
    Elk persoon binnen een huishouden ten tijde van de volkstelling, ofwel familie, bezoeker of werknemer, werd genoemd op de Hoofd Lijst (Hoved Liste). Personen die tijdelijk niet aanwezig waren in hun gebruikelijke woning op de dag van de telling werden vermeld op de Appendix Lijsten (Tillæsliste) van de plaats waar zo gewoonlijk verbleven. Noot: Indien aanwezig, verschijnt de Appendix Lijst voor een plaats direct achter de pagina's van de Hoofd Lijst. Zorg er voor om vooruit te klikken door de afbeeldingen om te zien of er een Appendix Lijst pagina is en kom te weten of er iemand van het huishouden waarin u geïnteresseerd bent afwezig was op de dag van de telling. Voor personen die op de Appendix Lijst werden vermeld werd informatie gevraagd over hun tijdelijke verblijfplaats.

    Voor plaatsen met marktrechten (købstad), is de telling georganiseerd per provincie (amt), plaats (købstad), en straat (gade).Voor landelijke gebieden is de telling georganiseerd per provincie (amt), district (herred), en parochie sogn). Voor de steden(kommune) Kopenhagen en Frederiksberg, is de telling georganiseerd per stad en dan per straat (gade). De gebruiker moet er ook rekening mee houden dat de geopolitieke grenzen binnen Denemarken in belangrijke mate zijn gewijzigd sinds het houden van de telling van 1890. Tussen 1970 en 1974 daalde het aantal gemeentelijke bestuursregio's (kommune) van 1.098 tot 275 en dan verder naar 98 in 2007. Deze collectie presenteert plaatsen in de jurisdicties zoals zij bestonden ten tijde van de telling.

    Research tip: Personen had vaak meerdere voornamen. In de telling echter, zult u personen alleen met één van hun voornamen vinden - gebruikelijk de naam die de persoon het meest gebruikte - of zelfs vermeld met hun bijnaam. Als een persoon in eerste instantie niet onder een specifieke voornaam kan worden gevonden, probeer dan naar de persoon te zoeken onder één van hun andere voornamen en via alle namen tezamen.

    Deze collectie is ter beschikking gesteld in samenwerking met de Danish National Archives (Rigsarkivet). - 10190 - Collection - https://www.myheritage.nl/research/collection-10190/volkstelling-denemarken-1925?itemId=3390620-&action=showRecord - https://www.myheritage.nl/research/collection-10190/volkstelling-denemarken-1925?itemId=3390620-&action=showRecord - Toegevoegd via een Record Match

  Photos and archival records

{{ media.title }}

{{ media.short_title }}
{{ media.date_translated }}

 Family Tree Preview