Family Tree

Last update on 12/20/2021


Family Tree Owner

Profile picture of edmundus
edmundus


Welkom en bedankt voor uw bezoek!

Wat begon met een nieuwsgierigheidsbezoek in het digitale persoonsarchief van het Regionaal Archief in Tilburg (mijn geboorte- en woonplaats), bracht een zoektocht op gang naar mijn verre 'van de Walle' voorouders, waarvan de roots in het Meetjesland van Oost Vlaanderen bleken te liggen. Die zoektocht, hoe interessant ook, was echter weer snel beëindigd: wij hebben géén grote, noch wijdvertakte families als bladeren aan onze stamboom!

De blik richtte zich daarna op de voorouders van mijn moeder (Pelkmans) en op die van mijn partner (Majoie en Béguin) waarvan de wortels eveneens en grotendeels in het Belgische werden teruggevonden!

Daar waar 'vastlopers' een zoekstop veroorzaakten, is veelal random in 'de breedte' van de stamreeksen doorgezocht. De totale database heeft daardoor in een periode van ongeveer 15 jaren kunnen uitgroeien tot circa 126.000 namen.

Ik wens u veel zoekplezier en u mag me gerust op de vingers tikken bij eventuele fouten! Anderzijds zijn aanvullingen natuurlijk van harte welkom!

Beste groet,

Ed van de Walle

 

 

  

 Favorite Persons


 Family History

 Latest News 

Loading...