Family Tree

Last update on 07/21/2022


Family Tree Owner

Profile picture of Emmy ROOMS (emmy78)
Emmy ROOMS (emmy78)


Mijn dochters enthousiasme rond het stamboomlied op Ketnet, haar nieuwsgierigheid "Waar kom ik vandaan?" en haar algemene interesse in geschiedenis waren de aanleiding om aan deze stamboom te beginnen. Geneanet is voor mij het middel om alle verkregen gegevens te ordenen, te bewaren en te delen. 

Bedankt aan mijn moeder Lena Vanbelleghem voor het opzoekwerk in haar stamboom. Bedankt ook aan tante Maria Vanbelleghem en haar neef Willy Knockaert (wie ik via Geneanet leerde kennen) voor de aanvulling van gegevens en voor de oude familiefoto's.
Bedankt aan mijn vader Rudi Rooms voor het inscannen van oude familiefoto's en het bijvoegen van gegevens.
Bedankt aan mijn schoonmoeder Paula Bedert voor het jarenlang bewaren van enkele boeken met de stambomen van haar familie.
Bedankt ook aan alle genealogen op Geneanet wiens stamboom ik mocht gebruiken om de gegevens op de stamboom van mijn dochter Ausra Lycke te vervolledigen of aan te vullen: Anita Bode, Hein van den Brempt, Patrick Ackein, Philippe Vanneuville, Yvonne Merseman, Jef Van Gils, Denis van Durme, Noel Bossaer, Dirk Steen, Dirk Stellamans, Stephan Deschrijver, Wim Hüsken en Karel De Wilde.
+ Bijzondere dank aan Martial Tommelein, Hilde Descamps en Bart Engelbeen met wie ik ook foto's en anekdotes uitwisselde.

 Favorite Persons


Family Tree Root

Ausra Lycke

Family Tree Owner

Emmy Lena Simone Rooms
1/3>

 Latest News 

Loading...