Jean-Paul BELMONDO
Jean-Paul BELMONDO
Annummer :1
  • Född den 9 april 1933 - Neuilly-sur-Seine (92051), Hauts-de-Seine, Île de France, FRANCE
  • Acteur
1 filer tillgängliga 1 filer tillgängliga

 Föräldrar

 Vigslar och barn

 Noteringar

Anteckningar om personen

Sa principale filmographie


1960 : A bout de souffle de Jean-Luc GODARD
Classe tous risques de Claude SAUTET

1962 : Le doulos de Jean-Pierre MELVILLE
Cartouche de Philippe DE BROCA
Un singe en hiver d'Henri VERNEUIL

1963 : L'Aîné des Ferchaux de Jean-Pierre MELVILLE

1964 : L'Homme de Rio de Philippe DE BROCA
Cent mille dollars au soleil d'Henri VERNEUIL
Week-end à Zuydcoote d'Henri VERNEUIL

1965 : Pierrot le fou de Jean-Luc GODARD
Les Tribulations d'un Chinois en Chine de Philippe DE BROCA

1966 : Tendre Voyou de Jean BECKER

1967 : Le voleur de Louis MALLE

1968 : Ho ! de Robert ENRICO

1969 : Le cerveau de Gérard OURY
La Sirène du Mississippi de François TRUFFAUT

1970 : Borsalino de Jacques DERAY

1971 : Les Mariés de l'an II de Jean-Paul RAPPENEAU
Le casse d'Henri VERNEUIL

1972 : Docteur Popaul de Claude CHABROL
La scoumoune de José GIOVANI

1973 : L'héritier de Philippe LABRO
Le Magnifique de Philippe DE BROCA

1974 : Stavisky d'Alain RESNAIS

1975 : L'incorrigible de Philippe DE BROCA
Peur sur la ville d'Henri VERNEUIL

1976 : L'alpagueur de Philippe LABRO
Le Corps de mon ennemi d'Henri VERNEUIL

1977 : L'animal de Claude ZIDI

1979 : Flic ou voyou de Georges LAUTNER

1980 : Le guignolo de Georges LAUTNER

1981 : Le Professionnel de Georges LAUTNER

1982 : L'As des as de Gérard OURY

1983 : Le marginal de Jacques DERAY

1984 : Les Morfalous d'Henri VERNEUIL
Joyeuses Pâques

1985 : Hold-up d'Alexandre ARCADY

1987 : Le Solitaire de Jacques DERAY

1988 : Itinéraire d'un enfant gâté de Claude LELOUCH

1995 : Les misérables de Claude LELOUCH

1996 : Désiré de Bernard MURAT

1998 : Une chance sur deux de Patrice LECOMTE

2009 : Un homme et son chien de Francis HUSTER

 Källor

  • Person: orlov
  • Familj: orlov [wikipedia]

  Foton och arkivuppgifter

{{ media.title }}

{{ media.short_title }}
{{ media.date_translated }}

 Översikt över antavlan

Paul BELMONDO 1860- Rosine CERRITO 1874- "François" Julien Thomas RAINAUD-RICHARD 1881-1915 Angèle RAPHAËL 1881-
||||






||
Paul BELMONDO 1898-1982 Sarah RAINAUD-RICHARD 1901-1994
||



|
bild
Jean-Paul BELMONDO 1933



  1. gw_v5_tour_1_title

    gw_v5_tour_1_content

  2. gw_v5_tour_2_title (1/7)

    gw_v5_tour_2_content

  3. gw_v5_tour_3_title (2/7)

    gw_v5_tour_3_content

  4. gw_v5_tour_3bis_title (2/7)

    gw_v5_tour_3bis_content

  5. gw_v5_tour_4_title (3/7)

    gw_v5_tour_4_content

  6. gw_v5_tour_5_title (4/7)

    gw_v5_tour_5_content

  7. gw_v5_tour_6_title (5/7)

    gw_v5_tour_6_content

  8. gw_v5_tour_8_title (6/7)

    gw_v5_tour_8_content

  9. gw_v5_tour_7_title (7/7)

    gw_v5_tour_7_content

  10. gw_v5_tour_9_title

    gw_v5_tour_9_content