Message to visitors

close

Uitgangspunt: Van Hoey, De Vogelaer, Van Nieuwenhove, Puttemanen aanverwante families (Hens, De Vogelaer, Borremans, DeMaerschalck, Moens e.a.)

Alle aanvulling(en), informatie - liefst met bronvermelding - iswelkom.

Ondertussen is ook informatie te vinden over Cornelis, DeVetter, Bauwens en Rooms.

Ook hier zijn aanvulling(en) e.a. - liefst met bronvermelding -welkom.

 

Ondanks alle inspanningen kunnen er fouten of ontbrekendegegevens inzitten. Soms is er bv. een verschil tussen de onlinetoegankelijke registers en de registers die op de gemeenten zelfworden bewaard. Soms zijn de bronnen onvolledig (een blad werd nietgefilmd e.d.) of ontbreken namen in tienjaarlijksetafels. 

Een foutj(e) ontdekt? Een voorbeeld: de copy/paste functie vanfamilysearch.org wil af en toe eens een compleet verkeerde bron(imagenummer) weergeven. Iets dat ontbreekt, onvolledig is? Somsspeelt de copy/paste functie parten bij het invoeren van bronnenvanuit familysearch.org of search.arch.be.

Laat het me weten via guido.vanhoey#skynet.be, liefst metbronvermelding. 


  • Born 4 June 1791 - Steenhuffel, 1840, , Vlaams-Brabant, België

 Spouses

 Notes

Birth

Zoon van Jacobus Cornelis ex Steenuffel en Elisabeth Van Den Perre ex Merchten.

Joannes Baptista Ermens en Elisabeth Cornelis zijn de doophouders.

 Family Note

Marriage with Anna Van Assche

Cornelis is 44 jaar, dienstbode, geboren Steenuffel, zoon van Jacobus Cornelis en Elisabeth Van Den Perre, beijde overleden te Steenuffel, resp. 4.11.1817 en 8.7.1828.

Van Assche is 44 jaar oud, landbouwster, woont te Londerzeel, geboren te Opdorp, dogter van Martinus Hubertus Van Assche en Maria Theresia De Smedt, beijde overleden te Opdorp, resp. 16.11.1817 en 2.1.1811; weduwe van Michaël Van Der Veken, overleden 15.6.1834 te Londerzeel.

 Sources

  Photos and archival records

{{ media.title }}

{{ mediasCtrl.getTitle(media, true) }}
{{ media.date_translated }}