Family Tree

Last update on 01/08/2024


Family Tree Owner

Profile picture of Guy FOQUÉ (guyfoque)
Guy FOQUÉ (guyfoque)


Beste bezoeker,
Op deze "stamboom" vind je niet alleen een overzicht van mijn voorouders maar ook een genealogische gegevensbank van personen, die op één of andere manier verwant zijn met hen of met één van hun nakomelingen. Alle hier vermelde personen zijn daardoor gelinkt aan mekaar, zodat je via de tool "verwantschap bepalen" met optie "kortste weg" altijd een verband kunt terugvinden tussen twee willekeurige personen uit het bestand.
Voor zover gegevens beschikbaar probeer ik maximaal de link te leggen naar nog levende verwanten. Naast eigen opzoekingswerk in bevolkingsregisters en andere archiefdocumenten, put ik daarbij heel wat informatie (uiteraard met bronvermelding) uit andere databases op het internet, waaronder in het bijzonder ook Geneanet.
Om zoveel mogelijk bezoekers in staat te stellen om een link te vinden naar hun eigen familie, opteer ik ervoor om niet alleen de gegevens van de overledenen te publiceren, maar ook deze van alle nog levende personen. Mocht u om welke reden dan ook bezwaar hebben tegen uw vermelding op deze site volstaat een eenvoudig verzoek om dit ongedaan te maken. Andere opmerkingen, aanvullingen en/of correcties zijn vanzelfsprekend ook meer dan welkom, liefst via mail op [email protected].

 Favorite Persons


Family Tree Root Person

Guy Arthur Odile Marie Foqué

Family Tree Owner

Guy Arthur Odile Marie Foqué
>

 Family History

 Latest News 

Loading...