Family Tree

Last update on 04/10/2022


Family Tree Owner

Profile picture of Jean NICOLAI (jeannic51)
Jean NICOLAI (jeannic51)


Geachte Lezer,

Met genoegen geef ik u inzage van de familiegegevens die in mijn databank zijn opgeslagen. Met mondjesmaat tracht ik de lijst uit te breiden, hiervoor zijn soms verplaatsingen noodzakelijk en véél vrije tijd, die me momenteel nog altijd ontbreekt. Maar we houden vol! Indien er vrijwillgers zijn om opzoekingen te doen in Luik (Nicolai), in Leuven (Stiers en Hallet), Tessenderlo (Boekmans), Kolb (Den Haag NL) en Hoy, Waters, Whiffin, Negus en Burgoyne (Essex UK) dan mogen zij zich aanbieden. Uw hulp is welkom!!

 

Dear Reader,

I am happy to let you in on my findings by consulting the data in my database. Certain but slow, I am expanding my list of ancestors, but I need to go places. Any help in Liege & Namur (Nicolai), in Leuven (Stiers & Hallet), Tessenderlo (Boekmans), Kolb (Den Haag NL) en Hoy, Waters, Whiffin, Negus en Burgoyne (Essex UK) is appreciated.

 

Mag ik in het bijzonder de vele gebruikers van Geneanet bedanken voor de nieuwste toevoegingen van vele gegevens, die ik allemaal tracht te controleren. Moest er toch een foutje zijn tussen geslopen, dan hoor ik dat graag en zal ik het nodige doen om dat te verhelpen.

 Favorite Persons


Family Tree Root

Not defined

Family Tree Owner

Jean Georges Maria NICOLAI
1/2>

 Family History

 Latest News 

Loading...