Message to visitors

close

Hier vindt u vele genealogiefragmenten van vaak meer dan drie generaties, vooral uit Zuid-Holland. Maar let op: deze gegevens zijn géén genealogische publicatie in strikte zin. Er komen soms hypothetische verbanden voor die nog getoetst dienen te worden, en veel bronnen zijn secundaire. Check de noten of vraag me om een nadere toelichting.

Momenteel vindt onderzoek plaats naar de verschillende takken van der Spijck/van Spijk uit Holland, met name uit de regio Den Haag. Verder werk ik ook aan parentelen van voorouders uit Neuenkirchen, waaronder met name Zurlohe, Keuss en Kauling. Uw aanvullingen en/of correcties zijn met name hierbij van harte welkom. 


Voor een andere ontsluiting van mijn gegevens, klik hier voor mijn website.


 Family Tree

Last update on 02/01/2022


Family Tree Owner

Profile picture of Eric van der LINDEN (lindo)
Eric van der LINDEN (lindo)


Momenteel werk ik aan parentelen van voorouders uit Neuenkirchen (bij Rheine), waaronder met name ZurloheKeuss en Kauling. Veelal kwamen zij in Alkmaar en omgeving terecht. Uw aanvullingen en/of correcties zijn met name hierbij van harte welkom, met name in die van Keuss. Daarnaast onderzoek ik takken van der Spijck/van Spijk, vooral uit de regio Den Haag afkomstig.

 

Maar let op: mijn gegevens zijn géén genealogische publicatie in strikte zin. Er komen soms hypothetische verbanden voor die nog getoetst dienen te worden. Check de noten of vraag me om een nadere toelichting. Patroniemen tussen haakjes dienen ter snelle identificatie van de vader, en zijn als zodanig en voorzover bekend niet gebruikt.

 

Voor een andere kijk op mijn gegevens, klik hier.

 Favorite Persons


Family Tree Root Person

Marc Thomas Leonard van der Linden

Favorite individuals

Favorite individuals

 Family History

 Latest News 

Loading...