Message to visitors

close

Goedendag, Al de gegevens die U hier vindt, werden verkregen door opzoekingen op het internet en uit persoonlijke gegevens. Er werden geen opzoekingen gedaan in gemeente-archieven. Deze gegevens werden samengebracht met als basis de gegevens van de families Hoefnagels, Quayhackx, Van de Leest, Feraille, Romswinkel. Nieuwe gegevens over deze families zijn steeds welkom.  Gegevens mogen worden overgenomen mits vermelding van de bron.


 Family Tree

Last update on 08/12/2022


Family Tree Owner

Profile picture of Rita HOEFNAGELS (ritahoefnagels)
Rita HOEFNAGELS (ritahoefnagels)


Welkom op de stamboom van Rita Hoefnagels

Goedendag, Al de gegevens die U hier vindt, werden verkregen door opzoekingen op het internet en uit persoonlijke gegevens. Er werden geen opzoekingen gedaan in gemeente-archieven. Deze gegevens werden samengebracht met als basis de gegevens van de families Hoefnagels, Quayhackx, Van de Leest, Feraille, Romswinkel. Nieuwe gegevens over deze families zijn steeds welkom.

Bij veel voorkomende schrijfwijzen voor één naam werd de meestvoorkomende genomen.  In alias wordt de juiste schrijfwijze voor betreffende persoon vermeld.  Dit om een mooie aaneensluitende tak te bekomen.

 Favorite Persons


 Family History

 Latest News 

Loading...