Message to visitors

close

Om mijn werk te vereenvoudigen heb ik mijn bestanden zo veel mogelijk proberen te scheiden in de Europese Genealogien en de Genealogien die in Nederlands Indie voorkomen met name die uit Semarang.

Mijn bronnen zijn voorlopig de verfilmingen van de Latter Day Saints (Mormonen),  de Rijks Almanak voor Ned. Indie, zoals gepresenteerd op de website van Roosje Roos en de kerkboeken van de Rooms katholieke kerk in Semarang, St Joseph kerk Jl. Ronggowarsito No.11, Rejomulyo, Kec. Semarang Tim., Kota Semarang, Jawa Tengah 50127 en de diverse uitgaven van de Indische Genealogische Vereniging.


 Family Tree

Last update on 11/28/2021


3
Medias
1
Admin

Family Tree Owner

rvanderwal


Mijn bronnen zijn voorlopig de verfilmingen van de Latter Day Saints (Mormonen),  de Rijks Almanak voor Ned. Indie, zoals gepresenteerd op de website van Roosje Roos en de kerkboeken van de Rooms katholieke kerk in Semarang, St Joseph kerk Jl. Ronggowarsito No.11, Rejomulyo, Kec. Semarang Tim., Kota Semarang, Jawa Tengah 50127 en de diverse uitgaven van de Indische Genealogische Vereniging.. De kern van de Genealogien betreffen de bevolking van Semarang, Java.

 Favorite Persons


Family Tree Root

Not defined

Family Tree Owner

Private Individual

Favorite individuals

Nederlandsch Indische Spoorwegmaatschappij
>

 Family History

 Latest News 

Loading...