Family Tree

Last update on 08/14/2020


Family Tree Owner

Profile picture of sanne5
sanne5


Welkom op de gecombineerde stamboompagina, de vrucht van het onderzoek dat door mijn grootvader Petrus Johannes (Piet) van den Eijnde is aangevangen en is voortgezet door zijn kleinzoons Olaf en Alexander van den Eijnde.

Het grappige is dat wij nakomelingen zijn die zowel van vaders- (Van den Eijnde) als moederskant (Van der Asdonk) hun "roots" in het Brabantse Gemert hebben.

Eind 19e eeuw vertrok Judocus van der Asdonk uit zijn geboortestad Gemert (*1850) naar het Westen en vestigde zich in Heemstede als smid. Toch keerde hij voor zijn eeuwige rust terug naar zijn geboortestad, Gemert, maar wel nadat hij de kiem had gelegd voor een talrijk geslacht. Helaas is daar niet veel van over. De laatste telg van het 10 kinderen grote gezin van de smid Theodorus Gerardus van der Asdonk en Anna Hoogeboom (waar onze moeder de jongste was) woont in psychisch geriatische toestand in de Verenigde Staten van Amerika.  

Daniël Andreas van den Eijnde, schoenmaker van beroep, was de eerste die in 1783 uit zijn geboortestad Gemert (*1756) naar Haarlem trok om daar in 1819 op 62-jarige leeftijd zijn eeuwige rust te vinden. Hij is daarmee de stamvader van het Haarlemse Van den Eijnde-geslacht.

 Favorite Persons


Family Tree Root Person

Alexander Willem van den Eijnde

Favorite individuals

 Family History

 Latest News 

Loading...