Family Tree

Last update on 01/14/2022


Family Tree Owner

tomtommer


:)

Het is me al van kindsbeen opgevallen dat er in mijn streek - met name de druivenstreek, dit is de regio ten zuid, zuid-oosten van onze hoofdstad - er bijzonder veel naamgenoten rondlopen. Enkele familienamen komen er zéér talrijk voor, waaronder ook mijn familienaam 'Vanderlinden'.
Wanneer de vraag "Zijn jullie familie?" op een gelegenheid ter sprake kwam, kon ik de vraag nooit écht beantwoorden. Mogelijks lukt me dat in de toekomst wél aan de hand van de opzoekingen van mezelf en de informatie* uit andere stambomen.

*Veel informatie heb ik kunnen terugvinden aan de hand van de zoekfuncties aangeboden door het Rijkskarchief van België (doopregisters & huwelijksregisters), de website Netradyle, getuigenissen van aanverwanten en ietwat oudere doodsbrieven uit de regio. Ook de lokale heemkundige kring(en), andere gepassioneerde 'genealogen' of familienaamkundigen wil ik bedanken voor hun bron aan informatie.


Zoals u zelf zal vaststellen zijn enkele pistes nog onontgonnen. Daarnaast heb ik nog vele onopgeloste vragen waar ik u het antwoord op schuldig blijf. U mag me steeds contacteren mocht u beweren dat er onjuistheden in staan of mocht u een aanwijzing voor me hebben.

 Favorite Persons


Family Tree Root

Victor Hendrik Vanderlinden

Family Tree Owner

Tom Jules Vanderlinden

 Family History

 Latest News 

Loading...