Family Tree

Last update on 02/17/2023


Family Tree Owner

Profile picture of tsrebel
tsrebel


Velkommen til Tarald Steins slektstre

Jeg har gjort mitt beste for å anonymisere alle nålevende personer bortsett fra meg selv og mine foreldre. For meg er hovedpoenget uansett linjene bakover, ikke de jeg allerede kjenner.

Prinsipper for navn

For noen deler av treet, spesielt de eldre, har jeg brukt usikre tredjehånds-kilder. Jeg prøver etter hvert å sjekke opplysningene, men det finnes altså (foreløpig) helt sikkert en del feil. Gi meg gjerne beskjed om feil du oppdager! Og vær så snill å ta opplysningene med minst en klype salt og sjekk dem gjerne selv.

Personer i treet er tildelt etternavn (gårdsnavn) etter hvor de er født, eller hvor i den aktuelle bygdeboka man finner foreldrene. Dette gleder personer i direkte linje. Søsken av disse har tvert imot fått etternavn etter hvor de gifter seg til.

Fornavn er oftest normalisert til dagens skrivemåte. Patronym er normalisert til bokmål (-sen/-datter), som et kompromiss mellom kirkebøkenes dansk og dialektene.

Gjennom slektsforskninga blir jeg enda mer glad for at jeg lever i moderne tid, samtidig som jeg lærer mye om historien.

 Favorite Persons


Family Tree Root

Tarald Stein

Family Tree Owner

Tarald Stein

Langveisfra

Prest, adelskap og kriminelle

 Latest News 

Loading...